Οι άντρες πλέον δείχνουν όλο και πιο μεγάλο ενδιαφέρον και προσοχή στα ρούχα που θα αγοράσουν καθώς πλέον δίνουν έμφαση και στην επιλογή στα εσώρουχα τους. Γιατί ο σύγχρονος άνδρας πρέπει να είναι κομψός, μοντέρνος και να ακολουθεί τις τάσεις της μόδας. Ποια εσώρουχα όμως είναι αυτά που μια γυναίκα θα ήθελε να δει σε έναν άντρα;


Boxer Brief (αθλητικό) SLIP

Μιλάμε για το κλασικό αθλητικό μποξεράκι που ναι μεν είναι στενό και το φοράει άνετα ένας άντρας μέσα από τζιν, φόρμες κ.λ.π.  αλλά την ίδια στιγμή είναι εξαιρετικά καλόγουστο και αρέσει σε κάθε γυναίκα.


SLIP

Διαχρονική επιλογή για πολλούς άντρες για δεκαετίες, γιατί είναι άνετο, βαμβακερό και άρα δεν προκαλεί φαγούρα ή δερματικά προβλήματα. Στις γυναίκες δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλή γιατί είναι παλιά μόδα, αλλά αν ανήκετε στα 80’s τότε τα πράγματα αλλάζουν.

 

Μποξεράκι

Το μποξεράκι είναι το πιο δημοφιλές ανδρικό εσώρουχο καθώς είναι άνετο, χαλαρό και μπορείτε άνετα να κυκλοφορείτε μέσα στο σπίτι με αυτό γιατί είναι αρκετά μακρύ ώστε να θεωρείται και σαν σορτσάκι.


Long John


Πρόκειται για μακριά εσώρουχα, σαν φόρμες, που είναι εφαρμοστά, ζεστά και ιδανικά για το χειμώνα. Αν μένετε σε περιοχές με βαρύ χειμώνα και κρύο, τότε εσείς και η σύντροφός σας θα τα λατρέψετε.

 


Πώς να επιλέξετε το κατάλληλο εσώρουχο:


– Εκτός από όμορφο, στυλάτο και μοντέρνο πρέπει πάνω απ όλα να είστε άνετος φορώντας το εσώρουχο σας .

– Εκμεταλλευτείτε την τεράστια ποικιλία σε χρώματα και σχέδια εσωρούχων που υπάρχουν.

– Προτιμήστε το καλύτερο υλικό, τα βαμβακερά εσώρουχα που έχουν εγγυημένη ποιότητα. – Βρείτε το κατάλληλο μέγεθος που ταιριάζει στο σωματότυπο σας .
 


Στο e-shop "SPORTBOX" θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από ανδρικά εσώρουχα για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει σε εσάς, πάντα στις πιο προσιτές τιμές.

Γιατί για εμάς ο στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε καθημερινά τα καλύτερα αποτελέσματα και την καλύτερη εξυπηρέτηση των αγορών σας.