Το ανδρικό στυλ είναι κάτι προσωπικό και μοναδικό. Όπως η εξωτερική σας εμφάνιση απαιτεί το σωστό συνδυασμό ρούχων για ένα άψογο αποτέλεσμα, έτσι και ο συνδυασμός εσωρούχων και ρούχων θα πρέπει να σας επιτρέπει να νιώθετε άνετα, χαλαρά, όμορφοι και μοντέρνοι μέσα σε αυτά.

Ας δούμε παρακάτω πως θα συνδυάσετε άψογα τα ρούχα σας με τον κατάλληλο τύπο ανδρικών εσωρούχων για ένα άψογο αποτέλεσμα.


Κλασικό σλιπ

Κλασική επιλογή για τους άντρες για πολλά χρόνια, άνετο, βαμβακερό σε σχήμα V, φοριέται άνετα από σχεδόν όλους τους σωματότυπους και με όλα τα ρούχα είτε φαρδιά είτε στενά. Συνδυάζεται άριστα με τζιν, λινά παντελόνια, φόρμες, σορτς ,κλπ και μπορείτε να τα βρείτε σε πολλά χρώματα για να επιλέξετε αυτό που σας αρέσει.


Φαρδιά boxer

Είναι φαρδιά, άνετα, προσφέρουν σωστή στήριξη και μέσα στο σπίτι μπορούν να φορεθούν και σαν σορτσάκια. Καλό θα είναι όμως να φοριούνται μέσα από φόρμα και όχι μέσα από στενά παντελόνια γιατί είναι φαρδιά και μαζεύουν. Ταιριάζει απόλυτα με φόρμες αθλητικές, σορτς και φαρδιά παντελόνια και μπορείτε να τα βρείτε σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων.

 

Boxer trunk

Αν σας αρέσει να φοράτε στενά παντελόνια ή στενά τζιν τότε είναι η ιδανική επιλογή για εσάς γιατί εφαρμόζουν τέλεια στους γοφούς και είναι η καλύτερη επιλογή για άνδρες με γυμνασμένους μηρούς. Άριστη επιλογή με στενά τζιν, στενά παντελόνια και στενές βερμούδες. Οι επιλογές που υπάρχουν στα boxer trunk εσώρουχα θα σας εντυπωσιάσουν.


Boxer brief

Αυτά τα boxer είναι μια ενδιάμεση επιλογή ανάμεσα στα φαρδιά boxer και στα boxer trunk. Μπορούν να φορεθούν με όλα σας τα ρούχα και να νιώθετε άνετα μέσα σε αυτά